Halloween party, Halloween programok > Halloween - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Halloween party, Halloween programok > 12 weboldal. Kategória leírása: Bulik, partik, összejövetelek, programok Halloween ünnepén.

halloween.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Origo - Programajánló
http://www.origo.hu/programajanlo/index.html

Origo - Programajánló - Koncert, fesztivál, programok-események.

Origo - Programajánló
New York’s Village Halloween Felvonulás
http://hu.wikipedia.org/wiki/New_York%27s_Village_Halloween_Felvonul%C3%A1s

A New York’s Village Halloween Felvonulás minden év október 31-én megrendezett ünnepi felvonulás New York Greenwich Village városrészében. A több mint egy mérföld (1,6 km) hosszan haladó, ötvenezer jelmezes résztvevő – táncosok, művészek, cirkuszi előadók, zenekarokat és színészeket szállító kocsik – évről évről kétmillió nézőt vonz a helyszínre, és körülbelül százmillióan követik a tévében. A felvonulás jellegzetességei közé tartoznak a hatalmas méretű bábok, melyeket bábosok csapatai mozgatnak, valamint hogy bárki beállhat a felvonulók közé, akinek van jelmeze. Ez az Egyesült Államok legnagyobb nyílt Halloween-ünnepsége, és az ország egyetlen hatalmas éjszakai felvonulása – gyakran nevezik New York karneváljának.

New York’s Village Halloween Felvonulás
Elektroparty
http://www.elektroparty.hu/

Elektroparty - Rendezvényszervező iroda - Játék és jelmezkölcsönző. Vállaljuk a rendezvények szervezését az ötlettől a megvalósulásig. Teljes körű technikai hátteret biztosítunk a dekorációtól, a grafikai és a nyomdatechnikai kivitelezésig, a kellékektől, a maximális igényeket kielégítő színpadtechnikáig.

Elektroparty
Halloween Fesztivál
http://halloween-fesztival.hu/

Halloween Fesztivál az SoS WildLife Vadállatvédelmi Egyesület szervezésében évente, Budapesten. Felvonulás, tökfaragó verseny.

Halloween Fesztivál
Pókos jég az italokba
http://otletes.blogspot.hu/2012/10/halloween-tegyunk-az-italunkba-pokos.html

A Halloween partit feldobhatjuk ötletes, ijesztő pókocskákkal, melyeket jégbe fagyasztva tehetünk a vendégek poharába.

Pókos jég az italokba
Tök Jó programsorozat Zalakaroson
http://www.zalakaros.hu/programok-rendezvenyek/tok-jo-zalakaroson/

Őszi szüneti programsorozat Zalakaroson. Amik várnak: tökfaragás, tökös ételek, tökös legények versenye, mécses gyújtás...További színes programok az oldalon.

Tök Jó programsorozat Zalakaroson
Harry Houdini Bűvész Show
http://www.jegy.hu/programs/41503/Halloween_Harry_Houdini.html

Harry Houdini Bűvész Show a Bűvész Színházban - Magic Theater Hungary. Ha valaki nem tudná: Harry Houdini magyar származású amerikai illuzionista, bűvész, aki 52 évesen, halloween éjszakáján hunyt el 1926-ban. Minden idők legnagyobb szabadulóművésze, aki számtalan spiritisztát leplezett le. De vajon maga Houdini képes lehet arra, hogy visszatérjen és üzenjen nekünk? Felkészültél egy hátborzongató estére? Foglald le jegyed oldalunkon. A műsor csak 16 éven felüliek számára ajánlott!

Harry Houdini Bűvész Show
Családi éjszakai fürdőparty Zalakaroson
http://www.zalakaros.hu/programok/csaladi-halloween-ejszakai-furdoparty-az-e ...

Családi Halloween éjszakai fürdőparty a zalakarosi élményfürdőben! 2013. október 31. - 20:00-23:30-ig Külön DJ a Vízipókban, játékok, programok az animátorokkal! A régi élménymedencénél a megszokott módon DJ, és sztárfellépő is lesz.

Családi éjszakai fürdőparty Zalakaroson
Halloween MusicalPlusz
http://www.musicalplusz.hu/

A programot minden évben megrendezik. Részletek hallhatóak: Az Operaház Fantomja, Jekyll és Hyde, Drakula, Sweeney Tood, Vámpírok Bálja, Rémségek kicsiny boltja, Rocky Horror Show... Előadják: Kecskés Tímea, Egyházi Géza, Pirgel Dávid, Veréb Tamás és Serbán Attila. Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ, Budapest 1105, Szent László tér 7-14. Időpont: 2013. Október 27. Vasárnap, 14:00. Az oldalon lehetőség van a jegyvásárlásra.

Halloween MusicalPlusz
Partybusz a horror éjszakájára
http://www.partybus.co.hu/

Budapesti Party Busz bérlés alkalmakra, Halloween éjszakájára: 20, 35 és 70 fő férőhelyes partybusz, kisebb társaságoknak a 8-14 főig Lincoln limuzint "nagyobb" társasságnak 16-20 főig Hummer limuzinokat ad bérbe a szórakozni vágyó társaságok számára. Esküvőkre, legény- és leány búcsúkra, szalagavató valamint osztálykirándulásra, vagy egyszerű ünneplésre is kiváló lehetőség a járművek bérlése. Mindegyik buszon tánctér, kiváló zenei hangzás fokozza a buli hangulatot. Online elérhető buszokról részletesen a weboldalon lehet olvasni.

Partybusz a horror éjszakájára
Halloween parti a Csokoládé Múzeumban
http://www.jegy.hu/programs/33112/Halloween_Party_a_Csokolade_Muzeumban.html

A Csokoládé Múzeum ebben az évben is szervez Halloween built, aminek tökéletes helyszínt biztosít a kastélyszerű épület. És ugye ki ne szeretne egy múzeumban kísérteni, miközben garantált hozzá a csokoládé? Cím: Budapest 1162, Bekecs u. 22.

Halloween parti a Csokoládé Múzeumban
Programturizmus
http://www.programturizmus.hu/tdcategory-halloween.html

Halloween 2013: Bulik, partik, összejövetelek, fesztiválok Halloween alkalmával egy helyen összegyűjtve.

Programturizmus
Hirdetések
Oldal leírása
halloween.wyw.hu: Halloween katalógus: Az ősrégi Kelta ünnep eredete, szokások és a halottak napja. Ötletek, tippek töklámpás készítéshez. Halloween képeslapok, jelmez ötletek.
Gyűjteményünkben 176 válogatott Halloween témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 176 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 77597