Halloween ötletek > Halloween - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Halloween ötletek > 7 weboldal. Kategória leírása: Kreatív ötletek Halloween-ra. Csináld magad! Egyedi ötletek és tippek halottak napjára.

halloween.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Halloween töklámpás készítés
http://aprosef.hu/halloween_tok_keszites

A halloweenkor használt kivájt vigyorgó töklámpás angol nyelvterületen elterjedt neve: Jack O’Lantern. A történet szerint nevét egy Jack nevű részegestől kapta, aki az ördögtől olyan ígéretet csikart ki, hogy lelke nem fog a pokolra kerülni. Jacket viszont a mennyországba sem fogadták be. Az ördög egy széndarabot adott Jacknek, amit ez egy marharépába rakott lámpásnak. Azóta Jack lelke ennek a lámpácskának a fényénél keresi nyugvóhelyét. Amerikában az eredeti marharépát a jóval látványosabb tök váltotta fel...

Halloween töklámpás készítés
Félelmetesen jó tökfaragó
http://www.pto.hu/post/1/643

A nyersanyagnak neki lehet esni baltával, kézzel, késsel, villával, szemet vájni kiskanállal, botmixerrel vagy pogácsaszaggatóval. Ki-ki használhat vésőt, kalapácsot, flexet, dekopírfűrészt, az alkalomhoz illő Freddy Krueger karmokat vagy más remek otthon fellelhető barkácseszközt több-kevesebb sikerrel. Aki viszont nem elégszik meg félmunkával és tökéletes Jack O' Lantern-re vágyik, az jobban teszi, hogyha a Dremel direkt töklámpásfargásra készített célszerszámához fordul, melyhez különböző sablonokat lehet letölteni PDF-ben.

Félelmetesen jó tökfaragó
Töklámpás, tökház Halloweenre
http://ovisvilag.blog.hu/2008/10/13/jatekok_tokbol_ovisoknak_toklampas_tokhaz

Töklámpás, tökház készítése az oviban és otthon Az őszi gyűjtéseink után minden évben nagyon közkedveltek a tökből készített figuráink. Ezeket kedvenc mesék kellékének, játékok készítéséhez.

Töklámpás, tökház Halloweenre
Vidám halloween
http://flornatura.hu/index.php?id=honapotlete_2007-10

Vidám halloween - Flornatura hobbi és dekor - Szeged.

Vidám halloween
A töklámpástól a tökös rétesig
http://www.origo.hu/noilapozo/receptek/20021018atoklampastol.html?pIdx=1

Nagyszerű családi mulatság a lámpás faragása. A legmegfelelőbb a klasszikus narancsszín Jack O'Lantern fajtájú tök, melyből vegyünk jó kiállású - nagyméretű, sima felületű - darabokat. A töknek vágjuk le a tetejét - kalapját -, így könnyedén kikaparhatjuk a belsejét, a magokat is. Így tudunk az üregbe mécseseket tenni, hogy a lámpás világítson. A kívánt motívumot érdemes megrajzolni papíron, majd a tökre rajzolni és éles késsel megfaragni...

A töklámpástól a tökös rétesig
Vámpír köpeny készítése házilag
http://www.youtube.com/watch?v=6yY3-y7cThQ

Móni szépségvilága: Vámpír köpeny készítése házilag, saját kezűleg. videóból megtudhatod hogyan készítem.

Vámpír köpeny készítése házilag
Dremel tökfaragó
http://www.dremeleurope.com/hu/hu/ocs/project/7348/v%C3%A9s%C3%A9s-t%C3%B6kb ...

A tökfaragás nálunk is egyre elterjedtebb móka. Formás tökjeinknek nekieshetünk késsel, kiskanállal, pogácsaszaggatóval, vésővel, vagy fúróval...Aki nem elégszik meg az otthon fellelhető eszközökkel és valami művészi tökéletességgel szeretne alkotni, az jobban teszi, hogyha a Dremel direkt hobbi célokra, akár töklámpás fargásra készített célszerszámához fordul. A Dremel 300-as szerszámmal és a 193-as nagysebességű maróval egyszerűen és szépen ki tudja vágni a mintákat.

Dremel tökfaragó
Hirdetések
Oldal leírása
halloween.wyw.hu: Halloween katalógus: Az ősrégi Kelta ünnep eredete, szokások és a halottak napja. Ötletek, tippek töklámpás készítéshez. Halloween képeslapok, jelmez ötletek.
Gyűjteményünkben 176 válogatott Halloween témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 176 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 77597