Halloween cikkek, írások > Halloween - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Halloween cikkek, írások > 7 weboldal. Kategória leírása: Halloween cikkek, írások és hírek gyűjteménye.

halloween.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Halloween töklámpás készítése
http://kreativkozpont.hu/cikk/halloween-toklampas-keszitese

Útmutató az Amerikában népszerű Halloween töklámpás készítéséről. Kiváló családi program, kisgyerekes családokban kötelező!

Halloween töklámpás készítése
Tökre kattanva
http://borsa.hu/20071030/tokre_kattanva/tokre_kattanva/

A Halloween egy nyugatról ránkszakadt ünnep, aminek apropóján, ha van rá affinitásunk, belezhetünk tököket, öltözhetünk horrorfilm szereplőknek és pókálósíthatjuk szobánkat. Segítség a majmoláshoz. Gyerekkorunkban nem is tudtunk volna a Halloween létezéséről, ha nem járunk angol fakultációra, ma pedig töklámpást árul a sarki virágárus és a piaci kofa is, a nagy szupermarketekben pedig műanyag pókok, halálfejek és csokiból készült szemgolyók ijesztgetnek. Úgy tűnik, a Valentin naphoz hasonlóan ehhez az ünnephez is tökéletesen alkalmazkodott a kínálat, a kereslet pedig egyelőre várakozó álláspontra helyezkedett.

Tökre kattanva
Szörnyételek, töklámpások
http://www.dunantulinaplo.hu/index.php?apps=cikk&c=355329&d=2004-10-29

Az utóbbi néhány évben Magyarországra is beszüremkedett a Halloween megünneplése. A virágüzletekben megjelentek a töklámpások, a boltokban a tréfás, ijesztő álarcok, az éttermekben pedig a tökből készült finomságok. Ma már a „szörnyételek” is divatba jöttek (ezek hajdanán az ördögök és a szellemek etetésére, megszelídítésére vagy éppen elriasztására szolgáltak). Most viszont a gyerekek is fogyaszthatják a paradicsomból készült „vérlevest”, a „véres ujjat”, amely hosszúra vágott sült krumpli és frankfurti virsli ketchuppal, a „kukacos földet” (csokoládépuding fekete gumicukor kukacokkal), vagy „Drakula vérpudingját” (vaníliapuding málna- vagy epermártással leöntve)...

Szörnyételek, töklámpások
Halloween - avagy a borzalom élvezete
http://bulvar.ma.hu/tart/rcikk/d/0/103600/1

Kísértetek, boszorkányok, csontvázak, koporsóból megszökött hullák - jó, ha hasonló társaságra készülünk fel, ha az utcákra merészkedünk. Rémületre azonban semmi ok: nem egy megelevenedő horrorfilm, csupán Halloween ünneplésének részesei leszünk.

Halloween - avagy a borzalom élvezete
Kísérteties pofát vágó alma
http://www.origo.hu/noilapozo/receptek/20021022halloweenre.html

Angol kertészek Halloween alkalmából olyan almát állítottak elő, melynek héján kísérteties arcot formázó kép van. Az almáknak tök- és boszorkányképük van. Létezik karácsonyra télapós, Valentin-napra szív alakú változat is. Az almákat Kentben nevelik, kizárólag a Waitrose áruházak számára. Gordon Fairbrother szóvivő a Sunnak elmondta: - A gyümölcsre varázsolt képeket illetően a lehetőségek végtelenek. Még személyes kívánságod is lehet...

Kísérteties pofát vágó alma
Szellemek
http://www.szellemek.hu

A neten számtalan oldalon és fórumban találkozunk különböző szellemtörténetekkel és szellemképekkel, de mindezidáig nem volt magyar nyelven elérhető olyan oldal, amely ezek tudományos megközelítésével foglalkozott volna. Ez a lap ezt az űrt hivatott betölteni.

Szellemek
Állati jelmezek
http://www.haziallat.hu/allati-trendi/divat/allatok-halloween-unnepe/2072/

Trendi kedvenceink, avagy kutyajelmezek Halloweenra. Ma már nem nagy különlegesség kedvenceinket is beöltöztetni a rémisztgetéshez.

Állati jelmezek
Hirdetések
Oldal leírása
halloween.wyw.hu: Halloween katalógus: Az ősrégi Kelta ünnep eredete, szokások és a halottak napja. Ötletek, tippek töklámpás készítéshez. Halloween képeslapok, jelmez ötletek.
Gyűjteményünkben 176 válogatott Halloween témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 176 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 77597